pondělí 22. července 2013

S čím jsem vystačila na dovolené?




Vzhledem k tomu, že jsem měla poměrně omezené místo v kufru (ukázalo se, že bohužel navzodry mým očkáváním není nafukovací :-), snažila jsem se letos líčidla sbalit co nejúsporněji a myslím, že se to docela povedlo. 

Takže moje dovolenková taštička neobsahovala tentokrát žádný make-up, bylo velké horko a na šlapadla nebo courání po výletech si moje pleť vystačila s krémem a pudrem :-)

Mazala jsem se celkem poctivě tónovacím a hydratačním VIP krémem od Avonu. Obsahuje SPF 20, takže mě i ochránil před sluníčkem. 



Kompaktní pudr NYC je moje veliká láska a nosím ho s sebou všude, takže i na dovču. Nakonec jsem nebrala žádný velký štětec, ale pracovala jsem s původní houbičkou a taky to nebylo marné. Tedy, oproti štětci, je to takové spíš patláma patláma, ale dalo se.



Řasenka od Avonu Infinitize už zas taková láska není, snažím se jí vypotřebovat, tak jí teď hodně používám. Ale nějaké velké nadšení se bohužel nekoná.....



Paletka očních stínů od NYC je další z mých letních oblíbenců. Dá se s ní vyčarovat lecjaké líčení a přesto není nudná. Obsahuje vše co potřebuju k dennímu i večernímu očnímu make-upu v jedné krabičce. Navíc jsem zjistila, že v nouzi se dá báze, kterou paletka obsahuje použít úspěšně i jako korektor, takže za to rozhodně dávám palec nahoru!


Když jsem u stínů, nemohu opomenout oblíbenou mou růžovku Color Tattoo, už jsem ji zmiňovala několikrát, není co dodat, je to prostě pecka. Na dovče mi sloužila jako báze, něžný stín i jako rozjasňovač na lícní kosti. 



Rtěnka Avon Perfect Kiss v odstínu Kiss me Pink, která skvěle doplňuje moje růžové období a má krásný jemný třpyt. 

Miss sporty korektor v automatické tužce, je skvělý na drobné nedokonalosti. Ale v případě větších neplech na pokožce od něj určitě nečekejte zázraky. Je opravdu maličký. 

Tužka na obočí od Essence hnědá, je opravdu skvělá a na víčku má i kartáček na uhlazení neposlušného obočí. 

Bílý mono stín od Miss sporty. Výtečně poslouží jako rozjasňovač pod obočí, nebo ťuknout nad horní ret. Je to jeden z mých velkých oblíbenců a chodí se mnou skoro všude :-) 


Jakou dekorativku balíte na svou dovolenou vy? 





Žádné komentáře:

Okomentovat