pátek 20. září 2013

Nejroztomilejší suvenýr z dovolené, jaký jsem letos dostala!

Ti, kdo čtou blog mé kamarádky Kamush už vědí, že se minulý týden vydala na cestu do Rotterdamu. Protože je to duše poctivá a spolehlivá, dostávám ze všech jejích dovolených či výletů nejen krásné pohlednice, ale většinou i bezvadné dárky



Tento ale překonal všechny ty předchozí dárky :-). Nejprve jsem si myslela, že je to prostě figurka sovičky a tak jsem za tím hledala všechny možné souvislosti.... Že jsem sova, která chodí notoricky pozdě spát a ráno nechce vylézt z postele. Nebo že jsem tak ?moudrá a vzdělaná? jako zmíněný opeřenec (kdo se ale v ornitologii trochu vyzná, tak ví, že moudrost přisuzovaná sovám je pouhý mýtus, ony to zas takové myslitelky nejsou, jenom dovedou působivě moudře koukat. :-). 

Jak jsem tak sovičku otáčela v prstech a přemýšlela, proč zrovna tento symbol... zjistila jsem, že má zespoda otevírání a v něm balzámek na rty. 



Voní příjemně sladce  po ovoci a na rtech je jen lehoulince narůžovělý. V zásadě se jedná o celkem běžné mazadlo na rty co do funkce. Ale rozhodně je v tom nejroztomilejším obalu z celé mé kosmetické sbírky! 


Můj milý Ježíšku, nutně bych pod stromkem potřebovala víc takových krásných produktů :-)

4 komentáře:

  1. Ježíšek hlásí, že zprávu přijal! :)))

    OdpovědětVymazat
  2. je krásný, akorát mně by ho asi zabavily dcery :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Kamush, to ja myslela tak obecně :-)

    Ellen, já ho před Adélkou taky musím hlídat, líbí se jí strašně moc a pořád mi ho nějak schovává.

    OdpovědětVymazat