neděle 20. října 2013

Líčení do šeříkové a fialové a tři různé rtěnky


Ráda bych dnes ukázala líčení s jednou z mých oblíbených avoňáckých paletek a to v odstínu Sophisticated Violets. Tohle provedení už se bohužel neprodává a podle mě je to trochu škoda, protože tahle paletka je zrovna docela povedená, použité barvy se hodně líbí a dají se zvolit tak, že sednou skoro každé. Dokonce i pigmentace je parádní, zvlášť u tmavých barev.



Jediné, co můžu téhle paletce vytnout je to, že dva použité fialové odstíny jsou z mého pohledu skoro totožné, rozdíl je jen v intenzitě, ale docela minimální. Takže za mě je to tak, že místo pěti odstínů, paletka obsahuje v zásadě spíš čtyři.
Znova ale musím pochválit sytost a pigmentaci jak té tmavší fialové, tak šedé a ponejvíce nejtmavší skoro dočerna barvy. 


Pro oční makeup jsem zvolila nejsvětlejší lila přes celé víčko, do vnější třetiny a do ohybu tmavší fialovou a pro prohloubení trošku té nejtmavší šedohnědé. Ale vážně jen decentně, přece jen to bylo denní líčení. Zrcadlově to stejné na spodní linii řas.



Omlouvám se, že jsem se zapomněla vyfotit i se zavřenýma očima :-), takže tentokrát jen tahle, no. Nějak jsem se pak už soustředila na rtěnky, a tento krok jsem přeskočila.

Celé líčení bylo celkem jednoduché. S makeupem od Essence, jemnou tvářenkou Avon, řasenkou Mega effects, se kterou jsem se už konečně pořádně skamarádila a zlatými krémovými stíny od Catrice jako báze pod stíny a rozjasňovač v jednom.



Měla jsem čas před odpolední směnou si s barvama trochu pohrát, takže jsem postupně vyzkoušela v kombinaci s třemi variantami rtěnek. 


Mini rtěnku Avon rose light, červenou studenou krásku z nové edice Avon Color Berry Berry a limitovanou barvu na rty od Essence Querilla gardening Mission Flower. 



V kombinaci s něžnou růžovkou Rose light....


Červená pecka s vtipným názvem Berry berry je prostě fantastická. Drží jako čert a skutečně s ní v davu nezapadnete. 


Nakonec jsem zakotvila u krému na rty od Essence. Který hezky vyvážil lila líčení a přesto nebyl nudný. 


Máte rády fialové či lila stíny? A s kterou rtěnkou vám nejvíce sedí? 



1 komentář: